Propere objecten

Antwerpen - België

All rights reserved © 2022 Francis Frionnet – Fotografie
  • 6 beelden los of als serie te koop
  • kleinste formaat voor aan de muur: 20x20 cm
  • grootste formaat voor aan de muur: 100x100 cm
  • ook als kunstkaart 13x13 cm te bestellen
  • materiaal: print ingelijst, print op dibond
  • investering voor kant en klaar kunst aan de muur: vanaf 95 euro
  • investering voor kunstkaart (inclusief verzending): 12,50 euro

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en precies weet welke foto je zou willen, kijken wij samen welke stijl, de presentatie die het beste bij je interieur past en het formaat. De gekozen foto wordt geprint met behulp van de modernste technieken en eventueel ingelijst met of zonder passe-partout. Alles om er voor te zorgen dat de foto’s de juiste aandacht trekken die ze verdienen.

Ja, ik weet wat ik wil!

Het verhaal achter deze serie

Antwerpen is niet de plek om te komen om alleen wafels en mosselen te eten. In plaats daarvan is deze compacte kosmopolitische stad perfect voor een culturele stedentrip afgewisseld met wandelingen over kasseien, fietstochten, strakke lijnen en rammelende glazen in de avondzon.

Het is gelukkig een stad voor degenen die erin wonen, in plaats van een plek die zichzelf heeft veranderd in een plek voor toeristen. Bezoekers voor een weekendje weg zullen genieten van de boeiende musea en galerieën, de opkomende internationale foodscene, jacht op straatkunst en sculpturen, terwijl ze genieten van enkele van de beste Belgische bieren in trendy bars en old-school cafés.

Antwerpen is een stad waar ik graag met mijn gezin vertoef. Ik verwonder me enorm over de vreemde objecten in de vele brocante winkels. Ik vind ze heel erg plezant.

Image

Francis Frionnet

Fotograaf

Ik voel mij geen fotograaf, maar ik gebruik fotografie het liefst als communicatiemiddel om met anderen te verbinden. Deze taal is zo universeel en met mijn beelden weet ik mensen enorm te raken.

Bel de fotograaf