Vita per strada

Firenze - Italia

All rights reserved © 2022 Francis Frionnet – Fotografie
  • 12 beelden los of als serie te koop
  • kleinste formaat voor aan de muur: 20x20 cm
  • grootste formaat voor aan de muur: 100x100 cm
  • ook als kunstkaart 13x13 cm te bestellen
  • materiaal: print ingelijst, print op dibond
  • investering voor kant en klaar kunst aan de muur: vanaf 95 euro
  • investering voor kunstkaart (inclusief verzending): 12,50 euro

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en precies weet welke foto je zou willen, kijken wij samen welke stijl, de presentatie die het beste bij je interieur past en het formaat. De gekozen foto wordt geprint met behulp van de modernste technieken en eventueel ingelijst met of zonder passe-partout. Alles om er voor te zorgen dat de foto’s de juiste aandacht trekken die ze verdienen.

Ja, ik weet wat ik wil!

Het verhaal achter deze serie

Als je hoog boven Florence zweeft, zie je vanuit de lucht hoe prachtig het tussen de heuvels van Toscane ligt. Als een soort meertje bijna, volledig omgeven door groen. In het centrum wordt je direct getrakteerd op historische gebouwen. Eigenlijk precies zoals je verwacht als je naar Florence gaat, een stad die misschien wel de mooiste ter wereld is en een vijfde van alle westerse kunstschatten bezit.

Florence is behalve cultuurstad ook dé plek waar de liefde voor het verleden tot leven komt in ambacht. Nergens vind je zoveel ateliers bij elkaar waar de meester eigenhandig iets maakt.

Deze prachtige foto's zijn gemaakt tijdens mijn huwelijksreis in Florence. Ik maakte deze serie in 1997, analoog met mijn 6x6 Rolleiflex camera. Ik geniet iedere dag nog van deze serie die in mijn woonkamer hangt.

Image

Francis Frionnet

Fotograaf

Ik voel mij geen fotograaf, maar ik gebruik fotografie het liefst als communicatiemiddel om met anderen te verbinden. Deze taal is zo universeel en met mijn beelden weet ik mensen enorm te raken.

Bel de fotograaf