On top of the world

Salyan - Nepal

All rights reserved © 2022 Francis Frionnet – Fotografie
  • 10 beelden los of als serie te koop
  • kleinste formaat voor aan de muur: 20x30 cm
  • grootste formaat voor aan de muur: 60x90 cm
  • ook als kunstkaart 13x18 cm te bestellen
  • materiaal: print ingelijst, print op dibond
  • investering voor kant en klaar kunst aan de muur: vanaf 95 euro
  • investering voor kunstkaart (inclusief verzending): 12,50 euro

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en precies weet welke foto je zou willen, kijken wij samen welke stijl, de presentatie die het beste bij je interieur past en het formaat. De gekozen foto wordt geprint met behulp van de modernste technieken en eventueel ingelijst met of zonder passe-partout. Alles om er voor te zorgen dat de foto’s de juiste aandacht trekken die ze verdienen.

Ja, ik weet wat ik wil!

Het verhaal achter deze serie

Nepal kan niet een 'gemakkelijk' land worden genoemd om te bezoeken, maar zelfs met kinderen is het speciaal. Er hangt magie in de lucht, samen met vervuiling. Er zijn wonderen te zien en tragedies, zowel persoonlijk als ecologisch, die zich vlak voor je ontvouwen. Nepal is bijzonder, een andere wereld beschut door de majestueuze Himalaya en bevolkt door enkele van de beste en mooiste mensen op aarde. We hopen dat je er net zo van houdt als wij.

Ik vond het heerlijk om Nepal te bezoeken en te leren over de taal en cultuur. Ik raad een bezoek ten zeerste aan. Het is een plek waar je kunt reizen, fotograferen, bijzondere mensen ontmoeten en een onvergetelijke tijd kunt hebben.

Image

Francis Frionnet

Fotograaf

Ik voel mij geen fotograaf, maar ik gebruik fotografie het liefst als communicatiemiddel om met anderen te verbinden. Deze taal is zo universeel en met mijn beelden weet ik mensen enorm te raken.

Bel de fotograaf