Trein

Utrecht - Nederland

All rights reserved © 2022 Francis Frionnet – Fotografie
  • 5 beelden los of als serie te koop
  • kleinste formaat voor aan de muur: 20x20 cm
  • grootste formaat voor aan de muur: 100x100 cm
  • ook als kunstkaart 13x13 cm te bestellen
  • materiaal: print ingelijst, print op dibond
  • investering voor kant en klaar kunst aan de muur: vanaf 95 euro
  • investering voor kunstkaart (inclusief verzending): 12,50 euro

Wanneer je een keuze hebt gemaakt en precies weet welke foto je zou willen, kijken wij samen welke stijl, de presentatie die het beste bij je interieur past en het formaat. De gekozen foto wordt geprint met behulp van de modernste technieken en eventueel ingelijst met of zonder passe-partout. Alles om er voor te zorgen dat de foto’s de juiste aandacht trekken die ze verdienen.

Ja, ik weet wat ik wil!

Het verhaal achter deze serie

Onderweg
naar hier
zit gisteren
nog in ons hoofd.
Koen Snyers

Reizen per trein heeft altijd is magisch voor mij gehad. Vanaf het moment dat je instapt begint je reis. De ene trein is de andere niet, de een is oud, de andere luxe en weer een andere super snel!

De meest bijzondere treinreis maakte ik in India, maar ook de reizen die ik maakte door de nacht; waar je je onopvallend verplaatst. Waar alles en iedereen still is en je alleen de trein op de rails hoort. De trein brengt je naar familie, vrienden, naar de mooiste plekken in de natuur; het is een avontuur!

Wat neem je mee op reis?

En wie ontmoet je bij het eindstation?

Image

Francis Frionnet

Fotograaf

Ik voel mij geen fotograaf, maar ik gebruik fotografie het liefst als communicatiemiddel om met anderen te verbinden. Deze taal is zo universeel en met mijn beelden weet ik mensen enorm te raken.

Bel de fotograaf